Proces rada

Ispravan proces rada je ključ za kvalitetnu isporuku rešenja u dogovorenom roku i u skladu sa dogovorenim zahtevima.

1

Prikupljanje podataka i analiza korisničkih zahteva

U ovoj fazi trudimo se da prikupimo što više informacija o samom zahtevu na razne načine, što kroz organizaciju radnih sastanaka, analizu dostavljenih materijala, dokumenata, slika itd. Rezultat ove faze je detaljno napisana specifikacija projekta.

2

Izrada skica i grafičkog rešenja

Izrada početnih skica klijentu približava krajnji rezultat razvoja, dok dizajnerima i programerima olakšava razvoj i kontrolu. Sve izmene je mnogo lakše realizovati u ovoj fazi nego u nekim kasnijim fazama razvoja.

3

Razvoj i izrada sajta (pisanje koda)

Nakon što je odobrena specifikacija, odobrene sve skice i kompletirano i odobreno grafičko rešenje, programeri kreću da pišu kod i dalje razvijaju aplikaciju.

 

4

Testiranje

Testiranje je ključan aspekt ispravnog funkcionisanja bilo koje aplikacije ili web sajta. U ovoj fazi jako je važno da se i sam klijent uključi u aktivno testiranje. U ovoj fazi se takođe otklanjaju i svi uočeni bagovi ili nedostaci.

5

Zavisno od prethodnog stanja projekta, radi se unos inicijalnog sadržaja sajta ili se radi migracija sadržaja sa starog sajta ili nekog spoljašnjeg ERP sistema. Kvalitet sadržaja je ključna stvar za kompletan utisak projekta, glavnu ulogu u kreiranju sadržaja ima sam klijent, naš tim je tu da pomogne i da smernice za prikupljanje i unos kvalitetnog sadržaja.

6

Postavljanje na produkciju i isporuka projekta

Nakon što su prošla sva testiranja, ispravljeni uočeni nedostaci i bagovi, naši administratori pripremaju okruženje za postavljanje sajta na produkciju. U ovoj fazi je jako važno da se dogovori vreme postavljanja na produkciju i brzo reaguje kako bi prelazak sa starog na novi sajt bio brz i efikasan.

7

Održavanje sistema

Održavanje sistema kreće nakon što se sajt lansira na produkciju. Jako je važno da svaki zahtevniji sajt nastavi da se razvija i kroz fazu održavanja.

Imate pitanje?

Bez brige. Budite slobodni da nas kontaktirate! :)