eCommerce Google oglašavanje – Google Ads

NB SOFT je od strane Google-a svrstan u najboljih 3% partnera u Srbiji

eCommerce Google oglašavanje – Google Ads

NB SOFT je Google Premier partner.

Svi u NB SOFT digital marketing timu su sertifikovani za upravljanje Google Ads kampanjama.

Da li ste znali da gotovo 90% kupaca započinje kupovinu pretragom proizvoda na pretraživačima, a prosečan korisnik interneta izvrši 3-4 pretrage na Google-u u toku jednog dana? 

Ukoliko želite da vas potencijalni kupci pronađu baš onda kada su u potrazi za proizvodima koje vi nudite -  počnite sa Google oglašavanjem još danas!

Google Ads je platforma razvijena od strane Google-a putem koje se oglašava veliki broj biznisa - od malih, lokalnih prodavnica do svetskih korporacija. Brojne mogućnosti i sve masovnija upotreba čine da Google oglašavanje više nije samo jedna od opcija, već realna potreba svakog internet trgovca.

Uz pomoć Google oglašavanja, internet prodavnice imaju mogućnost da promovišu svoje proizvode i usluge na Google-ovoj stranici sa rezultatima pretrage (SERP-Search Engine Results Page), Google-ovim aplikacijama i servisima poput YouTube-a i Gmail-a kao i na milionima drugih, partnerskih sajtova. 

Google Search oglasi su tekstualni oglasi koji se pojavljuju na stranici sa rezultatima pretrage (stranica koja se pojavaljuje kada korisnik na Google-u i partnerskim sajtovima pretražuje određeni pojam, npr. patike, bušilice, ugaone garniture i slično). Klikom na oglas, korisnik dolazi na landing stranicu vaše internet prodavnice koju ste vi definisali i koja mu pruža mogućnost da sazna više i odmah poruči proizvode za koje je zainteresovan!

Budite tamo gde vas traže i iskoristite osnovne prednosti Google Search oglašavanja:

 • Vaš oglas se pojavljuje baš onda kada su korisnici u potrazi za proizvodom koji nudite
 • Mogućnost brojnih načina ciljanja - odaberite kome će se, kada i gde oglas prikazivati
 • Oglašavajte se lokalno, u drugim državama ili globalno
 • Plaćajte samo onda kada korisnik klikne na vaš oglas, uz maksimalnu kontrolu budžeta i potrošnje
 • Dostupni izveštaji o posetama, prodajama sa oglasa, kao i ostalim značajnim pokazateljima po brojnim dimenzijama kako u realnom vremenu, tako i po vremenskim periodima koje vi definišete

Kada želite da brzo i jednostavno stignete do velikog broja potencijalnih kupaca, niste sigurni da je vaš proizvod dovoljno poznat, želite da podsetite korisnike na svoju ponudu ili da oglasite sniženje, naša preporuka su Google display i video oglasi. Postavkom multimedijalnih oglasa na najposećenijim portalima, sajtovima gde je vaša ciljna publika, kao i na YouTube-u, Gmail-u ili mobilnim aplikacijama, vaš oglas je vidljiv od strane velikog broja korisnika čime se podiže svest o brendu, gradi poverenje, šire informacije, uvećavaju posete i prodaje i još mnogo toga.

Oglašavanje mobilnih aplikacija je još jedna mogućnost Google Ads servisa. Kada je vaša aplikacija postavljena na store, jednostavno pronađite svoje potencijalne korisnike i omogućite im da brzo saznaju za nju i da je odmah preuzmu na svoj mobilni telefon.

Da bi Google oglašavanje bilo isplativo, vođenje kampanja prepustite stručnjacima. NB SOFT je Google partner, a njegovi zaposleni u digital marketing timu su sertifikovani za upravljanje Google Ads kampanjama sa dugogodišnjim iskustvom. NB SOFT pruža usluge Google oglašavanja uz posvećenog account menadžera kroz:

 • Detaljnu analizu industrije, internet prodavnice, kao i konkurentskih aktivnosti
 • Kreiranje plana oglašavanja
 • Tehnička podešavanja na internet prodavnici i Google Ads platformi
 • Kreiranje efikasnih oglasa
 • Postavku kampanja i oglasa, uz stalno praćenje rezultata i optimizaciju troškova
 • Redovno izveštavanje o važnim pokazateljima uspešnosti uz konsultativne usluge.

 

Kontaktirajte nas!