Full service agencija za eCommerce i prateće usluge

Pretvaranje ideje u stvarnost je moto našeg tima!

Full service agencija za eCommerce i prateće usluge

NB SOFT je firma koja se bavi projektovanjem i razvojem eCommerce rešenja, izradom web aplikacija, mobilnih aplikacija i informacionih sistema.

Fokus našeg razvoja je NB SHOP platforma za internet prodaju. Naše rešenje je lider na domaćem tržištu u izradi internet prodavnica, što pokazuje referentna lista projekata koje smo do sada realizovali i koje trenutno realizujemo, na preko 15 tržišta u regionu i Evropi. 

Kompaniju čini pouzdan tim projektanata, programera, dizajnera i menadžera sa iskustvom, kao i mladih stručnjaka koji su spremni i voljni da konstantno napreduju i učestvuju u rešavanju svakodnevnih izazova.

Fokus razvoja kompanije predstavlja kompletno rešenje za upravljanje internet prodajom - NB SHOP.

Naša rešenja implementirana su u velikom broju kompanija, što potvrđuje i naša referentna lista.

Pretvaranje ideje u stvarnost je moto našeg tima! NB SOFT svakodnevno ulazi u izazov sa klijentima u oblasti razvoja web aplikacija, poslovnih aplikacija, web dizajna, mobilnih aplikacija, digitalnih medija i implementacija softverskih rešenja.

Naša misija

Naša misija je naša strast. Kao profesionalni tim, naš cilj je da danas budemo bolji nego juče, da sutra budemo bolji nego danas. Ovo nas podseća na smisao našeg postojanja i postavlja smernice za postizanje i održavanje kvaliteta i kontinuiranog rasta. Naša misija je:

            • Da ponudimo klijentima inovativna rešenja, kako bi ispunili njihova očekivanja,

            • Da svima koji rade sa nama učinimo njihovu vrednost vidljivom.

            • Da postanemo omiljena kompanija našim zaposlenima, klijentima, kupcima..

            • Da postanemo vodeća srpska kompanija iz oblasti razvoja web aplikacija.

Naša vizija

“Verujte u ono što radite i dogodiće se. Kao profesionalcu VAŠ cilj mora biti sledeći: Biti bolji danas nego juče, biti bolji sutra nego danas.”