Proces selekcije

 

Mi u NB SOFT-u težimo stvaranju okruženja gde će se svaki član tima osećati vrednovano i podržano i da selekciju učinimo što prijatnijom za naše kandidate. Selekciju posmatramo kao dvosmeran proces, jer ne biramo samo mi tebe, već i ti biraš nas!

 
Proces selekcije

Preliminarni krug
Prvi krug selekcije podrazumeva pregled pristiglih prijava i analizu biografija kandidata. Kandidati koji su prošli prvi krug biće pozvani na online intervju.

Online intervju
U intervjuu sa HR specijalistom predstavićeš nam sebe i svoje iskustvo, kao i profesionalna interesovanja, a mi ćemo se potruditi da odgovorimo na sva tvoja pitanja.

Rešavanje zadatka
Treći krug podrazumeva rešavanje zadatka koji su prilagođeni poziciji za koju si se prijavio/la i koncipirani tako da daju prioritet zapošljavanja prema uspehu i veštinama kandidata.
 

 

 

 Tehnički intervju
Ukoliko je zadatak uspešno rešen, organizujemo tehnički intervju koji vodi team leader oglašene pozicije, da bismo stekli dodatni uvid u tvoje veštine i kompetencije.


Finalni intervju i odluka
Na finalnom intervjuu ćeš saznati sve detalje o svom potencijalnom angažmanu. Odabraćemo kandidata koji najviše odgovara zahtevima pozicije i kulturi kompanije.Slanje ponude
Ističemo transparentnost kao jednu od ključnih vrednosti, pa ćeš ponudu i plan razvoja dobiti na mail. Ukoliko ti odgovara naša ponuda, postaješ deo NB SOFT-a!