Web dizajn

NB SOFT tim ima veliko iskustvo na polju izrade responsive dizajna od samog početka njegovog nastanka.

Web dizajn

U skladu sa porastom korišćenja smart telefona i naprednih mobilnih uređaja na tržištu, povećavala se potreba sa plasiranjem sadržaja i na mobilne uređaje. Resposnive dizajn vam omogućava da zadržite jedinstven identitet vaše prezentacije na svim uređajima, a da ipak krajnjem korisniku zavisno od vrste uređaja prilagodite sadržaj koji mu nudite.

Ovaj trend ne prestaje, ovaj trend se samo veoma brzo razvija i siguran je pravac za budućnost.

Koncept resposnive web dizajna se zasniva na tome da je kreiran jedan sajt za različite vrste uređaja, koji se prilagođava različitim veličinama ekrana bez obzira da li je to mobilni telefon, laptop, tablet ili neki drugi prenosivi uređaj.

Ovaj koncept vam omogućava da:

  • zadržite idenditet brenda na svim veličinama ekrana
  • smanjite troškove održavanja, jer je sve centralizovano
  • vodite računa o navikama korisnika i prilagođenost vašeg sadržaja različitim uređajima
  • imate bolju optimizaciju za pretraživače i SEO friendly kod

NB SOFT tim ima veliko iskustvo na polju izrade responsive dizajna od samog početka njegovog nastanka. Pogledajte našu referentnu listu i sami se uverite u kvalitet naših usluga na ovom polju.

Napomena: Jednostavnije je i jeftinije da odmah u startu izaberete responsive dizajn nego da postojeći sajt učinite prilagodljivim svim uređajima.

Dobar start je jako važan, zato je pravu odluku potrebno doneti na samom početku. Responsive dizajn nije luksuz, responsive dizajn je postao standard!