Marketing na društvenim mrežama

Marketing na društvenim mrežama odavno nije samo opcija, već realna potreba i deo marketinškog plana uspešnih kompanija, a posebno internet trgovaca koji na taj način ostvaruju brojne ciljeve. 

Marketing na društvenim mrežama

Prepustite nam analizu trenutnog nastupa i nastupa vaših konkurenata, kreiranje strategije oglašavanja, tehnička podešavanja, kao i postavku i praćenje plaćenih Facebook, Instagram i LinkedIn kampanja.

Ostvarite ciljeve:

  • povećanje prepoznatljivosti brenda/internet prodavnice
  • rast broja poseta internet prodavnice
  • povećanje interakcije sa potencijalnim kupcima i stvaranje odnosa poverenja i lojalnosti
  • podsticanje korisnika da preduzmu određenu akciju (prijava na newsletter, registracija na sajtu, slanje upita)
  • rast prodaje

Mogućnost targetiranja korisnika kojima se plasiraju oglasi prema njihovim karakteristikama i ponašanju, precizno izveštavanje o uspešnosti kampanja i oglasa i sve to uz kontrolu troškova čine društvene mreže efikasnijim kanalom od bilo kog tradicionalnog medija.

Ne rasipajte budžet za oglašavanje – usmerite ga u vašu ciljnu publiku. U svakom trenutku možete pratiti efikasnost kampanje – saznajte koliko ljudi je videlo oglas, kako su reagovali, koliko njih je posetilo vaš online shop i izvršilo kupovinu i još mnogo toga.

Ciljanje korisnika na Facebook-u i Instagram-u po unapred definisanim karakteristikama – polu, uzrastu, lokaciji kao i njihovom ponašanju i interesovanjima je veoma značajno i korisno, ali jedna od glavnih prednosti oglašavanja na društvenim mrežama za online trgovce je mogućnost ciljanja korisnika koji su u nekom trenutku imali interakciju sa online shop-om.

Pažnja korisnika interneta traje sve kraće i važno je da vaš online shop ne bude zaboravljen.

Prepustite nam analizu trenutnog nastupa i nastupa vaših konkurenata, kreiranje strategije oglašavanja, tehnička podešavanja, kao i postavku i praćenje plaćenih Facebook i Instagram kampanja.

Kontaktirajte nas za više informacija i konsultacije - naš digital marketing tim je uvek spreman da prenese svoje znanje i dugogodišnje iskustvo i pomogne da vaš online shop raste iz dana u dan.