Grafički dizajn

Tim dizajnera NB SOFT-a čine mladi, kreativni ljudi koji svoj talenat, iskustvo i ideje pretvaraju u inovativna rešenja koja prate svetske trendove i zadovoljavaju potrebe klijenata i drugih korisnika.

Grafički dizajn

U eri kada informacije dolaze u velikom broju iz različitih izvora, grafički dizajn igra veliku ulogu jer predstavlja univerzalni jezik koji svi razumeju. 

Naša originalna rešenja zahtevaju više od strategije i lepog responsive dizajna. Izvanredno rešenje je stvoreno samo kada zajedno, sa našim klijentima, pratimo tri osnovna principa:
  • Usmeriti dizajn kroz želje klijenata i potrebe korisnika po svim društvenim kontekstima
  • Uspostaviti jasnu komunikaciju i preneti čistu poruku
  • Biti u koraku sa razvojem tehnologija i probijati barijere, razvijajući se u nove, uzbudljive forme i aplikacije

Naš dizajn proces je ispunjen kompromisima između korisnika, trendova i zahteva tehnologije, a klijenti su kao deo našeg tima.

Nudimo kvalitetan dizajn našim klijentima, koji prati trendove u svetskoj dizajn industriji:

Dizajn štampanih medija

Dizajniramo i pripremamo za štampu vizit karte, brošure, flajere, plakate, bilborde, ambalaže. U dizajn implementiramo ilustracije i kvalitetne fotografije.

Dizajn elektronskih medija

Sarađujući sa drugim stručnjacima kao što su softverski inženjeri i programeri, kreiramo dizajn interfejsa, aplikacija, web prezentacija, interaktivnih medija za mobilne uređaje i tablete koristeći različite metode koje olakšavaju interakciju korisnika sa porukama i informacijama.

Brendiranje 

Kreiramo vizuelne identitete, što uključuje:  logotipe, marketinške alate, web prezentacije, uvođenje knjige grafičkih standarda i osmišljavanje koncepta. Ova mreža je komponenta sveobuhvatne strategije brendiranja.

Dizajn sajtova i internet prodavnica 

Pored gotovih rešenja iz NB SOFT kataloga internet prodavnica koja stalno usavršavamo i dopunjujemo, naš tim često kreira jedinstven i originalni dizajn prilagođen specifičnim zahtevima konkretnog klijenta. Prateći svetske trendove i poštujući UI/UX standarde, naša dizajnerska rešenja neretko prevazilaze očekivanja i postavljaju nove granice.

Kontaktirajte nas već danas da zajedno dođemo do kreativnih grafičkih rešenja za vaš biznis!