Izrada Android aplikacija

NB SOFT tim iskusnih Android programera i dizajera će vam pomoći da napravite Android aplikaciju koja je funkcionalna, stabilna, dopadljiva korisnicima i jednostavna za korišćenje.

Izrada Android aplikacija

Želite da svoje poslovanje proširite i prikažete na Android telefonima? Mi ćemo vam pomoći da to i uradite. NB SOFT tim iskusnih Android programera i dizajera će vam pomoći da napravite Android aplikaciju koja je funkcionalna, stabilna, dopadljiva korisnicima i jednostavna za korišćenje

Android platforma je najzastupljenija platforma telefona na tržištu i ovu informaciju treba uzeti u obzir ukoliko imate nameru da doprete do najveće ciljne grupe kada je korišćenje pametnih telefona u pitanju.

Tržište mobilnih aplikacija rapidno raste iz dana u dan i na ovom polju sve je više otkrića koja zauvek menjaju navike korisnika i njihov pogled na svet i upotrebu Android telefona. Da biste postigli takve rezultate potrebni su vam programeri sa velikim iskustvom, programeri koji razumeju kompletan proces izrade jedne Android aplikacije. To vam mi možemo pružiti. 

Android aplikacije treba da budu dostupe u svakom trenutku i funkcionišu bez "bagova". Da bi se to postiglo potrebno je intenzivno testiranje tokom razvoja aplikacije, zbog čega naš tim programera posvećuje veliku pažnju ovom segmentu razvoja, kako bi se izbegle neprijatnosti sa krajnjim korisnicima i povećalo njihovo zadovoljstvo.   

NB SOFT sa naročitom pažnjom pristupa celokupnom procesu, od razvoja aplikacije pa do korišćenja aplikacije kako bismo se uverili da je aplikacija u ispravnom stanju i spremna za korišćenje. Ključ za uspešnu Android aplikaciju jeste testiranje aplikacije na velikom broju različitih mobinih uređaja i verzija Android operativnih sistema, kako bismo bili sigurni da se aplikacija ispravno izvršava na svim telefonima.

Zakažite sastanak i podelite sa nama vaše vizije, želje, potrebe i ideje i rado ćemo vam pomoći u ostvarenju istih i izradi Android aplikacije po vašoj meri i meri vaših potencijalnih korisnika.