Izrada facebook aplikacija

Facebook je najveća i najpopularnija interaktivna društvena mreža koja oblikuje naše živote i povezuje sa ostalim ljudima na jednostavan i jedinstven način.

Facebook je najveća i najpopularnija interaktivna društvena mreža koja oblikuje naše živote i povezuje sa ostalim ljudima na jednostavan i jedinstven način. Nema sumnje da su Facebook aplikacije jedne od najzanimljivijih aplikacija i interaktivnih aplikacija koje kompanijama pružaju mogučnost da stupe u kontakt sa krajnjim korisnicima. Facebook aplikacije daju korisnicima mogućnost da se bolje izraze i povežu sa svojim prijateljima. A to je ključ širenja dobrog glasa o vašoj kompaniji.

Ukoliko imate ideju ili potrebu da napravite Facebook aplikaciju, naš tim iskusnih programera i dizajnera pomoći će vam u tome. Mi smo firma sa velikim iskustvom u oblasti razvoja Facebook aplikacija, što i naša referentna lista dokazuje, ali ne samo lista već i konkretni rezultati.

Studija slučaja: Facebook aplikacija Točak sreće koja je razvijena u okviru Fan strane Planete Sport je za mesec dana prikupila prirodnih 30 000 novih lajkova. Želite da promovišete vaš brend, facebook aplikacije su pravi način za to.

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate, zajedno možemo da napravimo novu aplikaciju koja će vam doneti veliki broj novih korisnika!

Imate pitanje?

Bez brige. Budite slobodni da nas kontaktirate! :)