Web development

Neki od naših predhodnih radova

www.beorol.rs

Izrada i realizacija B2B internet prodavnice Beorol, bazirana na NB SHOP platformi, integracija sa  BigBit ERP sistemom i još mnogo toga.

Beorol je vodeći proizvođač molerskog alata i distributer ručnog alata i opreme.

Detaljnije

www.wobyhaus.co.rs

Izrada i realizacija B2B i B2C internet prodavnice, bazirana na NB SHOP platformi, implementacija servisa za plaćanje karticama, povezivanje sa ERP sistemom i još mnogo toga. Kompanija Woby Haus d.o.o. bavi se uvozom, veleprodajom i maloprodajom alata i pratećeg pribora, kako hobi tako i profesionalnog kvaliteta.

Detaljnije

www.dvajelena.rs

Izrada prezentacionog sajta Dva jelena uz mogućnost online rezervisanja usluga koje klijent nudi. 

Detaljnije

www.restoranrubin.com

Izrada prezentacionog sajta Restoran Rubin uz mogućnost online rezervisanja usluga koje klijent nudi. 

Detaljnije

www.obucametro.rs

Izrada i realizacija internet prodavnice, bazirana na NB SHOP platformi, implementacija servisa za plaćanje karticama, povezivanje sa ASW ERP sistemom, kao i kurirskom službom Royal Express i još mnogo toga. Asortiman Obuće Metro odlikuje maksimalno raznolika ponuda i savremeni dizajn, a kupcima nude najbolju uslugu po najpovoljnijim uslovima kupovine.

Detaljnije

www.diplon.net

Izrada i realizacija internet prodavnice koja je bazirana na NB SHOP platformi, povezivanje sa Big Bit ERP sistemom, kurirskom službom Bex i još mnogo toga. Diplon d.o.o. se dugi niz godina uspešno bavi trgovinom proizvoda iz asortimana kupatilske opreme.

Detaljnije

www.sportzon.rs

Izrada i realizacija internet prodavnice Sportzon, bazirana na NB SHOP platformi, povezivanje sa kurirskom službom Daily Express, implementacija servisa za kartično plaćanje i još mnogo toga.

Sportzon d.o.o. je specijalizovana internet prodavnica za prodaju sportske odeće, obuće i opreme za fudbal i druge sportove.

Detaljnije

www.fashion-luna.com

Izrada internet prodavnice koja je povezana sa ERP sistemom, automatsko povezivanje sa kurirskom službom, knjigovodstvenim softverom i još mnogo toga. Luna fashion brend je sinonim za eleganciju, sofisticiranost i kvalitet. Modeli prate duh i ritam savremene žene.

Detaljnije

www.miniki.rs

Izrada i realizacija internet prodavnice bazirane na NB SHOP platformi.

Miniki je online prodavnica bebi odeće i obuće, pokrenuta u želji da se roditeljima ponudi kvalitet, kroz pažljivo kreiran asortiman.

Detaljnije

www.conceptandhype.rs

Izrada i realizacija internet prodavnice Concept&Hype, bazirana na NB SHOP platformi, integracija sa Tradis ERP sistemom, implementacija servisa za plaćanje karticama i još mnogo toga.

Concept&Hype je footwear multibrand koncept osmišljen za sve one kojima obuća predstavlja izazov i koji svojim stilom skreću pažnju na sebe. 

Detaljnije

www.pqn.rs

Izrada i realizacija internet prodavnice, bazirana na NB SHOP platformi.

Firma PQN d.o.o. (POR QUE NO d.o.o.) je osnovana početkom 2006. godine. U saradnji sa inostranim parnerima, kreirana je jedinstvena ponuda reklamnog materijala na domaćem tržištu, a kao glavne karakteristike asortimana ističu se inovativnost, kvalitet i pristupačna cena.

Detaljnije

www.tenisice.hr

Izrada i realizacija internet prodavnice Tenisice, bazirana na NB SHOP platformi, integracija sa Luceed ERP sistemom, implementacija servisa za plaćanje karticama i još mnogo toga.

Tenisice.hr je specijalizovana prodavnica koja se bavi prodajom sportske obuće i odeće prepoznatljivih svetskih brendova.

Detaljnije

www.luxcorfuairporttransfer.com

Izrada prezentacionog sajta Lux Corfu Airport Transfer, uz mogućnost online rezervacije usluga koje klijent nudi.

Lux Corfu Airport Transfer se bavi uslugama luksuznog transfera od i do krfskog aerodroma, kao i obilaska samog ostrva.

Detaljnije

www.kolysocks.com

Izrada i realizacija internet prodavnice Kolysocks, bazirana na NB SHOP platformi.

Kolysocks je specijalizovana internet prodavnica za prodaju čarapa vrhunskog kvaliteta, za sve uzraste.

Detaljnije

www.napapijri.rs

Izrada i realizacija internet prodavnice koja je bazirana na NB SHOP platformi, povezivanje sa ERP sistemom, kurirskom službom Daily Express i još mnogo toga. Napapijri brend predstavlja sportsku eleganciju u najluksuznijem  smislu. On vam omogućava da svoj avanturistički duh prenesete na svoje oblačenje.

Detaljnije

www.argohotelbelgrade.com

Izrada prezentacionog sajta Argo Garni hotela uz mogućnost online rezervisanja usluga koje klijent nudi. 

 
 
Detaljnije

www.nefa.rs

Izrada i realizacija internet prodavnice baziranoj na NB SHOP platformi, automatsko povezivanje sa kurirskom službom, implementacija servisa za plaćanje karticama i još mnogo toga.

Projekat je realizovan na sledećim tržištima: Srbija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Makedonija.

 
 
Detaljnije

www.nespresso.rs

Izrada internet prodavnice koja je lokalizovana u 3 zemalje, povezivanje sa ERP sistemima, kao i sa kurirskim službama u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji i još mnogo toga.

Projekat je realizovan na sledećim tržištima: SrbijaHrvatska i Slovenija.

Detaljnije

www.domaciajvar.com

Izrada i realizacija internet prodavnice koja je bazirana na NB SHOP platformi, automatsko povezivanje sa kurirskom službom i još mnogo toga.

 
Detaljnije

www.aksa.rs

Izrada i realizacija internet prodavnice koja je bazirana na NB SHOP platformi i povezivanje sa ERP sistemom Upis. Aksa je jedan od najpoznatijih domaćih brendova za prodaju dečje opeme.

 
Detaljnije

www.voxelectronics.com

Izrada i realizacija internet prodavnice koja je bazirana na NB SHOP platformi i povezivanje sa ERP sistemom Panteon. VOX je globalni brend za potrošačku elektroniku i male kućne aparate.

Projekat je realizovan na sledećim tržištima: Srbija, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija i Albanija.

Detaljnije

www.mimaks.rs

Izrada i realizacija internet prodavnice koja je povezana sa WINGS poslovnim softverom, automatsko povezivanje sa kurirskom službom, implementacija plaćanja karticama i još mnogo toga.

Detaljnije

www.vinotekabeograd.com

Izrada internet prodavnice koja je povezana sa ERP SMS sistemom, automatsko povezivanje sa kurirskom službom, knjigovodstvenim softverom i još mnogo toga.

 
Detaljnije

www.knjizare-vulkan.rs

Izrada internet prodavnice koja je povezana sa Barista ERP sistemom, automatsko povezivanje sa kurirskom službom, knjigovodstvenim softverom i još mnogo toga.

 
Detaljnije

www.monaplaza.com

Izrada i realizacija prezentacionog sajta zasnovana na NB Shop platformi. Prezentacioni sajt je omogućen za englesko i srpsko govorno područje.

Detaljnije

www.orientemporium.net

Izrada internet prodavnice koja je povezana sa Wings ERP sistemom, automatsko povezivanje sa kurirskom službom, knjigovodstvenim softverom i još mnogo toga.

 
Detaljnije

Lolam

Izrada internet prodavnice koja je povezana sa AB Soft ERP sistemom, automatsko povezivanje sa kurirskom službom, knjigovodstvenim softverom i još mnogo toga.

 
Detaljnije

www.bakidoo.com

Izrada internet prodavnice koja je povezana sa InfoSys ERP sistemom, automatsko povezivanje sa kurirskom službom, knjigovodstvenim softverom i još mnogo toga.

 
Detaljnije

www.extrasports.com

Izrada internet prodavnice koja je povezana sa TRADIS ERP sistemom, automatsko povezivanje sa kurirskom službom, knjigovodstvenim softverom i još mnogo toga.

 
Detaljnije

www.kockalend.rs

Izrada internet prodavnice koja je povezana sa poslovnim softverom (MIS ERP sistem), automatsko povezivanje sa kurirskom službom, knjigovodstvenim softverom i još mnogo toga. 

Detaljnije

www.dexy.co.rs

Izrada redizajna vec postojeće internet prodavnice koja je povezana sa poslovnim softverom (MIS ERP sistem), automatsko povezivanje sa kurirskom službom, knjigovodstvenim softverom i još mnogo toga. 

Detaljnije

www.mytime.mk

Izrada i realizacija projekta internet prodavnice zasnovana na NB Shop platformi. Predstavlja online prodavnicu za prodaju satova i ostalog aksesoara.

 
Detaljnije

www.classyhome.ch

Izrada i realizacija projekta internet prodavnice zasnovana na NB Shop platformi. Predstavlja online prodavnicu za prodaju home and decor asortimana

 
Detaljnije

www.biljanatipsarevic.com

Izrada i realizacija projekta internet prodavnice zasnovana na NB Shop platformi. Internet prodavnica je omogućena za englesko i srpsko govorno područje. Predstavlja online prodavnicu za prodaju garderobe kreatorke Biljane Tipsarević.

 
Detaljnije

www.pantovic.net

Izrada i realizacija prezentacionog sajta zasnovana na NB Shop platformi. Prezentacioni sajt je omogućen za englesko i srpsko govorno područje. 

Detaljnije

www.junglebaby.rs

Izrada internet prodavnice koja je povezana sa poslovnim softverom (InfoSys), automatsko povezivanje sa kurirskom službom, knjigovodstvenim softverom i još mnogo toga.

 
Detaljnije

www.onlinekozmetika.com

Izrada internet prodavnice koja je povezana sa poslovnim softverom (MIS), automatsko povezivanje sa kurirskom službom, knjigovodstvenim softverom i još mnogo toga.

 
Detaljnije

www.gataric.net

Izrada internet prodavnice koja je povezana sa poslovnim softverom, automatsko povezivanje sa kurirskom službom, knjigovodstvenim softverom i još mnogo toga.

 
Detaljnije

www.aura.co.rs

Izrada internet prodavnice koja je povezana sa poslovnim softverom (Morena), automatsko povezivanje sa kurirskom službom, knjigovodstvenim softverom i još mnogo toga.

 
Detaljnije

www.sportvision.rs

Izrada internet prodavnice koja je povezana sa poslovnim softverom (Tradis), automatsko povezivanje sa kurirskom službom, knjigovodstvenim softverom i još mnogo toga.

 
Detaljnije

www.kudaukupovinu.rs/

Detaljnije

www.runnmore.com

Izrada internet prodavnice koja je povezana sa poslovnim softverom (Tradis), automatsko povezivanje sa kurirskom službom, knjigovodstvenim softverom i još mnogo toga.

 
Detaljnije

www.tike.rs


Izrada internet prodavnice koja je povezana sa poslovnim softverom (Tradis), automatsko povezivanje sa kurirskom službom, knjigovodstvenim softverom i još mnogo toga.

 
Detaljnije

www.monazlatibor.com

Izrada prezentacionog sajta za englesko i srpsko govorno područje. Jedinstven dizajn koji je prilagođen svim uređajima.

 
Detaljnije

www.bebakids.com

Detaljnije

www.ninia.rs

Izrada i realizacija projekta internet prodavnice zasnovana na NB Shop platformi. Internet prodavnica je omogućena za englesko i srpsko govorno područje. Predstavlja online prodavnicu za prodaju dečije odeće. 

 
Detaljnije

www.dvajelena.rs

Izrada prezentacionog sajta za englesko, nemačko, rusko i srpsko govorno područje. Jedinstven dizajn koji je prilagođen svim uređajima.

Detaljnije

www.originalcizmeaustralia.rs

Izrada i realizacija projekta internet prodavnice zasnovana na NB Shop platformi.

Detaljnije

www.mona.rs

Izrada internet prodavnice koja je povezana sa poslovnim softverom (ASW ERP sistem), automatsko povezivanje sa kurirskom službom, plaćanje karticama, dvojezičan i još mnogo toga.

Detaljnije

www.dexy.co.rs

Izrada internet prodavnice koja je povezana sa poslovnim softverom (MIS ERP sistem), automatsko povezivanje sa kurirskom službom, knjigovodstvenim softverom i još mnogo toga.

Detaljnije

Imate pitanje?

Bez brige. Budite slobodni da nas kontaktirate! :)