Junior web dizajner

Tražimo praktikante, web dizajnere, koji su spremni da uče i aktivno učestvuju na projektima koje radimo i na taj način se usavršavaju na ličnom i poslovnom planu, a ujedno i doprinesu jačanju našeg tima.

Junior web dizajner

NB SOFT je firma koja se bavi projektovanjem i razvojem web aplikacija. Fokus našeg razvoja je NB SHOP platforma za internet prodaju. Naše rešenje je lider na domaćem tržištu, što potvrđuje i referentna lista projekata koje smo do sada realizovali i koje trenutno realizujemo.

NB SOFT praktikuje da, s vremena na vreme, u okviru studentske prakse, na svojim projektima angažuje mlade studente iz oblasti informacionih tehnologija i web i grafičkog dizajna. Nakon završene prakse postoji mogućnost da student zasnuje radni odnos u našoj firmi.

Upravo iz tog razloga tražimo praktikante, web dizajnere, koji su spremni da uče i aktivno učestvuju u razvoju i implementaciji NB SHOP rešenja u zemlji i inostranstvu i na taj način se usavršavaju na ličnom i poslovnom planu, a ujedno i doprinesu jačanju našeg tima.

 

Opis zaduženja:

Osnovni fokus web dizajnera u našoj firmi jeste na razvoju i usavršavanju NB SHOP platforme sa stanovišta grafičkih i idejnih rešenja, UI/UX-a, jedinstvenog idejnog rešenja u skladu sa internim standardima, kao i rad sa kolegama na realizaciji tokom trajanja projekta, a u cilju ispunjenja potreba i očekivanja klijenata sa kojima radimo.

Od web dizajnera očekujemo da kroz svoju kreativnost kreira grafička i idejna rešenja namenjena za dalji rad programera koji rade na razvoju i pokretanju internet prodavnice. Tražimo sistematičnu i kreativnu osobu, otvorenu za timski rad i saradnju, koja želi da pretoči svoj dizajnerski talenat, iskustvo i ideje u inovativna interaktivna rešenja koja prate svetske trendove i zadovoljavaju potrebe klijenata i ostalih korisnika.

 

Osnovni zahtevi:

- Poznavanje Adobe Photoshop-a CS5/6 i Illustrator-a

- Poznavanje postulata UI i UX dizajna

- Sposobnost prioritizacije zahteva

- Kreativnost i nalaženje inovativnih rešenja za izradu jedinstvenog dizajna

- Sposobnost prilagođavanja dizajna u odnosu na zahteve klijenata i razmatranja rešenja iz ugla korisnika

- Praćenje i poznavanje svetskih trendova web i grafičkog dizajna

- Želja za učenjem i daljim usavšavanjem

- Entuzijazam i sposobnost za intenzivan timski rad

- Spremnost na saradnju i razmatranje tuđih predloga

 

Poželjno, ali nije presudno:

- Iskustvo u izradi dizajna online prodavice

- Poznavanje engleskog jezika

 

Nudimo:

- Priliku za razvoj karijere i mogućnost za lično usavršavanje

- Izazovne projekte  u web developmentu

- Posećivanje različitih IT konferencija u regionu i inostranstvu

- Prijatan prostor za rad uz otvorenu i pozitivnu radnu atmosferu

- Mogućnost zaposlenja nakon obavljene prakse

 

Ukoliko smatrate da ste prava osoba za naš tim, prijavu možete slati na mejl hr@nbsoft.rs. Prilikom prijavljivanja potrebno je dostaviti CV sa linkovima ka realizovanim projektima.

Konkurs je otvoren.

Kandidati koji prođu prvi krug, biće pozvani na intervju i dalja testiranja.